SUG startside
 
Kalender
Uddannelse
Indmeldelse
Bestyrelsen
Sugnyt
Links
Foto
Juniorer
Medlemsområde
 

BLIV MEDLEM AF SUG

 

Da dykningen i klubben arrangeres og gennemføres af klubbens medlemmer ønsker vi, at alle, der dykker i klubben, har samme minimums grunduddannelse og kender de tabeller, sikkerhedsregler mv. der bliver brugt i klubben. Da størsteparten af klubbens medlemmer er CMAS ** dykkere med et nordisk bevis, har vi sat det som grundniveau i klubben.
Klubben optager folk med andre certifikater, men afhængigt af erfaring og viden, kan der være behov for at supplere dit nuværende bevis med et par dyk, og noget teori om tabel mv. Det er vanskeligt at sætte faste regler op for suppleringsbehovet, da der findes uendeligt mange beviser, og erfaringen er forskellig fra dykker til dykker. Kontakt derfor vores chefinstruktør og aftal nærmere. Du skal under alle omstændigheder regne med, at få lavet en lægeundersøgelse, hvis en sådan ikke er del af din nuværende dykkeruddannelse.
I SUG anbefaler vi, at dit udstyr har reserveventil (eller anden lav luft advarselsmekanisme) på din flaske, samt har påmonteret en 0,4l reserveluftflaske på din redningsvest. Desuden anbefaler vi kraftigt at du dykker med udstyr der er godkendt til dykning i koldt vand.

Prisen for at være aktiv dykker i SUG, er 1400,- kr og for juniorer 1400,- pr. år. Denne pris dækker fri luft, ture med klubbens både, svømmehalstræning og diverse arrangementer der holdes i klubben lokaler.

Vil du være medlem af klubben. Så udfyld klubbens ansøgnings-skema  og send det til:

S.U.G.
Skovshoved havn 1c
2920 Charlottenlund

Ansøgnings skemaet er i PDF format.
Du kan hente 'Adobe Reader';  som kan læse dette format her. ->